Om os

Fanø Varmepumpe Service hjælper dig med køb, montage og servicering af varmepumper.

Vi prioriterer

Altid at have fokus på kvalitet

Når vi udfører et stykke arbejde, skal det altid udføres i høj kvalitet. Derfor er vores medarbejdere faglærte og har stor faglig stolthed i deres arbejde. Desuden er de løbende på opkvalificerende kurser, så de hele tiden er up to date med den nyeste teknologi.

At yde god service

Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og selv om vores medarbejdere udfører et godt stykke arbejde, bliver vores kunder altid lidt gladere, når de får et smil med på vejen. Derfor gør vi meget ud af at sørge for, at vi har glade og tilfredse medarbejdere, så vi også har glade og tilfredse kunder.

At have stærke samarbejdspartnere

Det er ikke os selv, der producerer de produkter, vi monterer. Til gengæld har vi fundet nogle stærke samarbejdspartnere, der kan levere varmepumper i den bedste kvalitet.

Vi monterer:

  • Varmepumpe luft/luft
  • Varmepumpe luft/vand

Vi udfører montage af varmepumper. Det er ikke et krav, at det produkt vi monterer, er produceret af en af vores samarbejdspartnere – det er blot en anbefaling.

Vi vil gerne have dig som vores næste tilfredse kunde.

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder for montage og service. 
Med vores afdeling i Esbjerg, servicerer vi på Fanø.

Indehaver Torben Knudsen har også firmaet TK Montage ApS, som sælger, monterer og servicerer ventilationsanlæg til virksomheder og private boliger i hele Danmark. Vi har mere en 30 års erfaring. 
Hjemmeside: www.tkmontage.dk