Varmepumper

Forlæng levetiden og reducer omkostningerne med varmepumpeservice.

Varmepumper

Hvis du ønsker en god opvarmning af dit hus, hvor der samtidig er fokus på en miljøvenlig varmekilde med en lav CO2 udledning og et energiforbrug i den lave ende, så er en varmepumpe det helt rigtige valg.

Hvordan virker en varmepumpe?

Varmepumper, om det er luft til luft eller luft til vand, gør brug af den energi der er udeluften, som så effektivt bliver ført gennem kølerørene, så huset kan varmes op og få varmt vand. Det er en billig, grøn og effektiv varmeløsning.

Vi klarer montering af varmepumper

Hos Fanø Varmepumpe Service er vi med helt fra valg af den nye varmepumpe til den er monteret i dit hus, værksted, kolonihave eller sommerhus.

Forskellige typer af varmepumper

Der findes flere forskellige typer af varmepumper, som hver især har deres fordele og styrker. Inden du vælger, hvilken varmepumpe du skal have installeret derhjemme i huset eller i sommerhuset, vil vi anbefale, altid at få en faglig vurdering af en professionel fagmand, da der er mange faktorer som spiller ind.

Luft til luft og luft til vand varmepumper er de mest brugte og udbredte varmepumper i de danske hjem hele landet over. 
Luft til luft består af en indedel og en udedel.

Luft til vand laver varmt vand samt gulvvarme til hele huset. 

 

Få en god pris på varmepumpeservice

Hos Fanø Varmepumpe Service tilbyder vi varmepumper til privat og erhverv på Fanø og i Esbjerg til konkurrencedygtige priser.

Bestil et tilbud på varmepumper

Ønsker du at høre nærmere omkring vores priser på varmepumper, eller er du usikker omkring hvilken type varmepumpe er den rette for dig? Vi stiller gerne vores fagligekompetencer til rådighed, så du er sikret den bedste løsning.

Kontakt os på telefon 4018 1412, eller e-mail tk@fvps.dk, for en uforpligtende snak og et gratis tilbud.